Email this to someone Share on Facebook Tweet about this on Twitter Print this page

444 7 609
Gür Tour Travel
Cumhuriyet Cad. Seyran Apt. 157/5 Şişli/Istanbul

Mısır vizesi için gerekli evraklar çalışanlar, şirket sahipleri, emekli ve öğrenciler  için gerekli belgeler uzman personelimiz desteğe hazır. 

Mısır Vizesi İçin Gerekli Evraklar:

  • Pasaport
  • Pasaportunuzun Fotokopisi 
  • Mısır Başkonsolosluğuna Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe ( İngilizce)​
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi T.C Kimlik Numarası Yazılı)
  • ​2 Adet Vesikalık Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş, Arka Fonu Beyaz Olacak)
  • Gidiş-Dönüş Uçak Rezervasyonu ve Otel Rezervasyonu

İŞVERENLER için ; 

  • Pasaport
  • Pasaportunuzun Fotokopisi 
  • Mısır Başkonsolosluğuna Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe ( İngilizce)​
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi T.C Kimlik Numarası Yazılı)
  • ​2 Adet Vesikalık Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş, Arka Fonu Beyaz Olacak)
  • Gidiş-Dönüş Uçak Rezervasyonu ve Otel Rezervasyonu
İŞVERENLER için VİZE DİLEKÇE VE BAŞVURU FORMLARI
Vize Dilekçe Örnekleri Aşağıdaki Gibidir.
Gerekli olan vize başvuru formlarını indirerek bizimle 444 7 609 numaradan  iletişime geçiniz.
İŞVEREN için TİCARİ BELGELER  İŞVEREN için TURİSTİK BELGELER
    Ticari Vize Genel Başvuru Evrakları    Turistik Vize Genel Başvuru Evrakları
    Ticari Vize Başvuru Dilekçesi     Resmi Başvuru Formu Örneği
     Resmi Başvuru Formu Örneği  
Vize Başvurusunda Bulunacakların Sayfamızda bulunan Vize Rejim Tablosuna dikkat etmeleri önemle rica olunur
    Pasaport Geçerlilik Sürelerinin Seyahat Bitiminden Sonra 6 ay olmalıdır.E-Pasaport sitesinden bilgi alabilirsiniz

ÇALIŞANLAR için ; 

  • Pasaport
  • ​2 Adet Vesikalık Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi ( T.C Kimlik Numarası Yazılı)
  • Pasaportunuzun Fotokopisi 
  • Gidiş-Dönüş Uçak Rezervasyonu ve Otel Rezervasyonu
  • Antetli Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe ( İngilizce)
ÇALIŞANLAR için VİZE DİLEKÇE VE BAŞVURU FORMLARI
Vize Dilekçe Örnekleri Aşağıdaki Gibidir.
Gerekli olan vize başvuru formlarını indirerek bizimle 444 7 609 numaradan  iletişime geçiniz.
ÇALIŞAN için TİCARİ BELGELER  ÇALIŞAN için TURİSTİK BELGELER
    Ticari Vize Genel Başvuru Evrakları    Turistik Vize Genel Başvuru Evrakları
    Ticari Vize Başvuru Dilekçesi     Resmi Başvuru Formu Örneği
     Resmi Başvuru Formu Örneği  
Vize Başvurusunda Bulunacakların Sayfamızda bulunan Vize Rejim Tablosuna dikkat etmeleri önemle rica olunur
    Pasaport Geçerlilik Sürelerinin Seyahat Bitiminden Sonra 6 ay olmalıdır.E-Pasaport sitesinden bilgi alabilirsiniz

Online Form

Print Friendly, PDF & Email