Email this to someone Share on Facebook Tweet about this on Twitter Print this page

444 7 609
Gür Tour Travel
Cumhuriyet Cad. Seyran Apt. 157/5 Şişli/Istanbul

İngiltere vizesi için gerekli evraklar , çalışan, şirket sahipleri, emekli, çiftçi, öğrenci ve reşit olmayanlar için gerekli belgeler. Birleşik Krallık’ı meydana getiren dört ülkeden en büyük ve merkezi olanı. Avrupa’nın batısında, Büyük Britanya adasında bulunur, İngiltere vize başvurusu için gerekli evraklar  uzman ekibimiz destek için bir telefon kadar yakın

İngiltere Vizesi İçin Gerekli Olan Genel Belgeler :

  • Pasaport (Temdit Süresi Seyehat Süresinden İtibaren En Az 6 Ay Geçerli Olmalıdır.)
  • Vize Başvuru Formu ( Elektronik ortamda Dikkatlice Doldurduğunuz Formu Print Ederek İmzalayınız.Bu Belge Başvuru Sırasında Mutlaka Yanınızda Olmalıdır.)
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • İngiltere Başkonsolosluğuna, İngilizce Yazılmış Vize Talep Dilekçesi
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren)
  • Size,Ailenize veya Seyehat İçin Sponsor Olacak Kişiye Ait İş ve Gelir Belgeleri

İŞVERENLER için ; 

  • Pasaport (Temdit Süresi Seyehat Süresinden İtibaren En Az 6 Ay Geçerli Olmalıdır.)
  • Vize Başvuru Formu ( Elektronik ortamda Dikkatlice Doldurduğunuz Formu Print Ederek İmzalayınız.Bu Belge Başvuru Sırasında Mutlaka Yanınızda Olmalıdır.)
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • İngiltere Başkonsolosluğuna, İngilizce Yazılmış Vize Talep Dilekçesi
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı İngilizce Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi (İşveren yazısı)
  • SGK İşe Giriş Belgesi ve SGK Hizmet Dökümü ( Vize İçin Başvuran Kişinin Son Çalıştığı Yerde, Çalışma Süresi 1 Yılı Aşmaması Durumunda Önceki İş Yerinden İşe Giriş Belgesi Talep Edilmelidir.)
  • İmza Sirküleri Kopyası (Süresi Geçmemiş)
  • Orijinal Faaliyet Belgesi (Son Üç Ay Tarihli, İngilizce Olarak Alınmasında Fayda Var.)
  • Vergi Levhası Kopyası (Son Dönem)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • Maaş Bordrosu (Son Üç Ay)
  • Resmi Kurum Çalışanları Bağlı Bulundukları Kurumdan İngilizce Olarak Düzenlenmiş Görev Yazısı ve Bağlı Bulunduğu Kurumun Görev Kimlik Kartının Önlü-Arkalı Fotokopisi
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri ( Var İse)
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri ( Mevcut Bakiyesi Bulunan, İngilizce Dökümü Alınmış Hesap Hareketli)
  • Gidiş-Dönüş Uçak Rezervasyonu ve Otel Rezervasyonu
  • 18 Yaş Altı İçin Muvafafkatname
İŞVERENLER için VİZE DİLEKÇE VE BAŞVURU FORMLARI
Vize Dilekçe Örnekleri Aşağıdaki Gibidir.
Gerekli olan vize başvuru formlarını indirerek bizimle 444 7 609 numaradan  iletişime geçiniz.
İŞVEREN için TİCARİ BELGELER  İŞVEREN için TURİSTİK BELGELER
  Ticari Vize Genel Başvuru Evrakları   Turistik Vize Genel Başvuru Evrakları
  Ticari Vize Başvuru Dilekçesi     Vize Bilgi Formu
   Vize Bilgi Formu  
Vize Başvurusunda Bulunacakların Sayfamızda bulunan Vize Rejim Tablosuna dikkat etmeleri önemle rica olunur.
    Pasaport Geçerlilik Sürelerinin Seyahat Bitiminden Sonra 6 ay olmalıdır.E-Pasaport sitesinden bilgi alabilirsiniz.

ÇALIŞANLAR için ; 

  • Pasaport (Temdit Süresi Seyehat Süresinden İtibaren En Az 6 Ay Geçerli Olmalıdır.)
  • Vize Başvuru Formu ( Elektronik ortamda Dikkatlice Doldurduğunuz Formu Print Ederek İmzalayınız.Bu Belge Başvuru Sırasında Mutlaka Yanınızda Olmalıdır.)
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • İngiltere Başkonsolosluğuna, İngilizce Yazılmış Vize Talep Dilekçesi
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı İngilizce Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi (İşveren yazısı)
  • SGK İşe Giriş Belgesi ve SGK Hizmet Dökümü ( Vize İçin Başvuran Kişinin Son Çalıştığı Yerde, Çalışma Süresi 1 Yılı Aşmaması Durumunda Önceki İş Yerinden İşe Giriş Belgesi Talep Edilmelidir.)
  • İmza Sirküleri Kopyası (Süresi Geçmemiş)
  • Orijinal Faaliyet Belgesi (Son Üç Ay Tarihli, İngilizce Olarak Alınmasında Fayda Var.)
  • Vergi Levhası Kopyası (Son Dönem)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • Maaş Bordrosu (Son Üç Ay)
  • Resmi Kurum Çalışanları Bağlı Bulundukları Kurumdan İngilizce Olarak Düzenlenmiş Görev Yazısı ve Bağlı Bulunduğu Kurumun Görev Kimlik Kartının Önlü-Arkalı Fotokopisi
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri ( Var İse)
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri ( Mevcut Bakiyesi Bulunan, İngilizce Dökümü Alınmış Hesap Hareketli)
  • Gidiş-Dönüş Uçak Rezervasyonu ve Otel Rezervasyonu
  • 18 Yaş Altı İçin Muvafafkatname
ÇALIŞANLAR için VİZE DİLEKÇE VE BAŞVURU FORMLARI
Vize Dilekçe Örnekleri Aşağıdaki Gibidir.
Gerekli olan vize başvuru formlarını indirerek bizimle 444 7 609 numaradan  iletişime geçiniz.
ÇALIŞANLAR için TİCARİ BELGELER  ÇALIŞANLAR için TURİSTİK BELGELER
   Ticari Vize Genel Başvuru Evrakları    Turistik Vize Genel Başvuru Evrakları
   Ticari Vize Başvuru Dilekçesi      Vize Bilgi Formu
    Vize Bilgi Formu  
Vize Başvurusunda Bulunacakların Sayfamızda bulunan Vize Rejim Tablosuna dikkat etmeleri önemle rica olunur.
    Pasaport Geçerlilik Sürelerinin Seyahat Bitiminden Sonra 6 ay olmalıdır.E-Pasaport sitesinden bilgi alabilirsiniz.

EMEKLİLER için ; 

  • Pasaport (Temdit Süresi Seyehat Süresinden İtibaren En Az 6 Ay Geçerli Olmalıdır.)
  • Vize Başvuru Formu ( Elektronik ortamda Dikkatlice Doldurduğunuz Formu Print Ederek İmzalayınız.Bu Belge Başvuru Sırasında Mutlaka Yanınızda Olmalıdır.)
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • İngiltere Başkonsolosluğuna, İngilizce Yazılmış Vize Talep Dilekçesi
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı İngilizce Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi (İşveren yazısı)
  • SGK İşe Giriş Belgesi ve SGK Hizmet Dökümü ( Vize İçin Başvuran Kişinin Son Çalıştığı Yerde, Çalışma Süresi 1 Yılı Aşmaması Durumunda Önceki İş Yerinden İşe Giriş Belgesi Talep Edilmelidir.)
  • İmza Sirküleri Kopyası (Süresi Geçmemiş)
  • Orijinal Faaliyet Belgesi (Son Üç Ay Tarihli, İngilizce Olarak Alınmasında Fayda Var.)
  • Vergi Levhası Kopyası (Son Dönem)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • Maaş Bordrosu (Son Üç Ay)
  • Resmi Kurum Çalışanları Bağlı Bulundukları Kurumdan İngilizce Olarak Düzenlenmiş Görev Yazısı ve Bağlı Bulunduğu Kurumun Görev Kimlik Kartının Önlü-Arkalı Fotokopisi
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri ( Var İse)
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri ( Mevcut Bakiyesi Bulunan, İngilizce Dökümü Alınmış Hesap Hareketli)
  • Gidiş-Dönüş Uçak Rezervasyonu ve Otel Rezervasyonu
  • 18 Yaş Altı İçin Muvafafkatname
EMEKLİLER için VİZE DİLEKÇE VE BAŞVURU FORMLARI
Vize Dilekçe Örnekleri Aşağıdaki Gibidir.
Gerekli olan vize başvuru formlarını indirerek bizimle 444 7 609 numaradan  iletişime geçiniz.
EMEKLİLER için TİCARİ BELGELER  EMEKLİLER için TURİSTİK BELGELER
  Ticari Vize Genel Başvuru Evrakları   Turistik Vize Genel Başvuru Evrakları
  Ticari Vize Başvuru Dilekçesi     Vize Bilgi Formu
   Vize Bilgi Formu  
Vize Başvurusunda Bulunacakların Sayfamızda bulunan Vize Rejim Tablosuna dikkat etmeleri önemle rica olunur.
    Pasaport Geçerlilik Sürelerinin Seyahat Bitiminden Sonra 6 ay olmalıdır.E-Pasaport sitesinden bilgi alabilirsiniz.

 ÖĞRENCİLER için ; 

  • Pasaport (Temdit Süresi Seyehat Süresinden İtibaren En Az 6 Ay Geçerli Olmalıdır.)
  • Vize Başvuru Formu ( Elektronik ortamda Dikkatlice Doldurduğunuz Formu Print Ederek İmzalayınız.Bu Belge Başvuru Sırasında Mutlaka Yanınızda Olmalıdır.)
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • İngiltere Başkonsolosluğuna, İngilizce Yazılmış Vize Talep Dilekçesi
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı İngilizce Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi (İşveren yazısı)
  • SGK İşe Giriş Belgesi ve SGK Hizmet Dökümü ( Vize İçin Başvuran Kişinin Son Çalıştığı Yerde, Çalışma Süresi 1 Yılı Aşmaması Durumunda Önceki İş Yerinden İşe Giriş Belgesi Talep Edilmelidir.)
  • İmza Sirküleri Kopyası (Süresi Geçmemiş)
  • Orijinal Faaliyet Belgesi (Son Üç Ay Tarihli, İngilizce Olarak Alınmasında Fayda Var.)
  • Vergi Levhası Kopyası (Son Dönem)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • Maaş Bordrosu (Son Üç Ay)
  • Resmi Kurum Çalışanları Bağlı Bulundukları Kurumdan İngilizce Olarak Düzenlenmiş Görev Yazısı ve Bağlı Bulunduğu Kurumun Görev Kimlik Kartının Önlü-Arkalı Fotokopisi
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri ( Var İse)
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri ( Mevcut Bakiyesi Bulunan, İngilizce Dökümü Alınmış Hesap Hareketli)
  • Gidiş-Dönüş Uçak Rezervasyonu ve Otel Rezervasyonu
  • 18 Yaş Altı İçin Muvafafkatname
ÖĞRENCİLER için VİZE DİLEKÇE VE BAŞVURU FORMLARI
Vize Dilekçe Örnekleri Aşağıdaki Gibidir.
Gerekli olan vize başvuru formlarını indirerek bizimle 444 7 609 numaradan  iletişime geçiniz.
 ÖĞRENCİLER için TURİSTİK BELGELER
   Turistik Vize Genel Başvuru Evrakları
    Vize Bilgi Formu
Vize Başvurusunda Bulunacakların Sayfamızda bulunan Vize Rejim Tablosuna dikkat etmeleri önemle rica olunur.
    Pasaport Geçerlilik Sürelerinin Seyahat Bitiminden Sonra 6 ay olmalıdır.E-Pasaport sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Online Form

Print Friendly, PDF & Email