Email this to someone Share on Facebook Tweet about this on Twitter Print this page

444 7 609
Gür Tour Travel
Cumhuriyet Cad. Seyran Apt. 157/5 Şişli/Istanbul

Resmi adıyla Finlandiya Cumhuriyeti, Kuzey Avrupa’da Baltık Denizi kıyısında bir Kuzey Avrupa ülkesi olan Finlandiya vize başvurusu için gerekli evraklar; çalışan, şirket sahipleri, emekli ve öğrenciler ve için gerekli belgeler. Uzman ekibimiz destek için bir telefon kadar yakın.

Finlandiya Vizesi İçin Gerekli Evraklar :

Hırvatistan Vizesine Başvuracak Vatandaşlarımız İçin Önemli Uyarı: Tüm Schengen Ülkeleri İçin Geçerli Olmak Üzere Veriliş Tarihi 10 Yıldan Eski Olan Pasaportlara Vize Verilmemektedir.  Bu Uygulama Sadece Yeni Başvurularda Geçerli Olup, Eski Pasaportunda Schengen Vizesi Olan Vatandaşlarımız Vizesinin Geçerlilik Süresi Bitene Kadar Seyahatlerinde Eski Pasaportunu Kullanabilirler.

Ayrıca Yeşil, Gri ve Siyah Pasaportlardan 90 Güne Kadar Vize İstenmemektedir. Bordo Pasaportlardan Vize İstenmektedir. Tüm Vizeler Ankara’daki Konsolosluktan Verilmektedir.

  • Pasaport
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve Eski (Schengen) Vizelerinizin Fotokopisi
  • Vize Başvuru Formu ve Taahhütname
  • Finlandiya Başkonsolosluğuna Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe​
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi T.C Kimlik Numarası Yazılı)
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren)
  • Gidiş-Dönüş Uçak Rezervasyonu ve Otel Rezervasyonu
  • Seyahat Masraflarına Dair Belgeler ​
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi ( Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Mesleki Belgeler
  • Finansal Belgeler

İŞVERENLER için ; 

  • Pasaport
  • Vize Başvuru Formu ve Taahütname
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi
  • Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı
  • Orijinal Faaliyet Belgesi (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası (Son Dönem)
  • İmza Sirküleri Kopyası (Süresi Geçmemiş)
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T.C Kimlik Numarası Yazılı)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri ( Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • SGK Hizmet Dökümü, Emekli İse Emeklilik Cüzdan Fotokopisi
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri ( Var İse)
  • Gidiş-Dönüş Uçak Rezervasyonu ve Otel Rezervasyonu
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi ( Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve Eski (Schengen) Vizelerinizin Fotokopisi
İŞVERENLER için VİZE DİLEKÇE VE BAŞVURU FORMLARI
Vize Dilekçe Örnekleri Aşağıdaki Gibidir.
Gerekli olan vize başvuru formlarını indirerek bizimle 444 7 609 numaradan  iletişime geçiniz.
İŞVEREN için TİCARİ BELGELER  İŞVEREN için TURİSTİK BELGELER
   Ticari Vize Genel Başvuru Evrakları    Turistik Vize Genel Başvuru Evrakları
   Ticari Vize Başvuru Dilekçesi      Resmi Başvuru Formu Örneği
    Resmi Başvuru Formu Örneği  
Vize Başvurusunda Bulunacakların Sayfamızda bulunan Vize Rejim Tablosuna dikkat etmeleri önemle rica olunur.
    Pasaport Geçerlilik Sürelerinin Seyahat Bitiminden Sonra 6 ay olmalıdır.E-Pasaport sitesinden bilgi alabilirsiniz.

ÇALIŞANLAR için ; 

  • Pasaport
  • Vize Başvuru Formu ve Taahhütname
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi (İşveren yazısı)
  • SGK İşe Giriş Belgesi ve SGK Hizmet Dökümü ( Vize İçin Başvuran Kişinin Son Çalıştığı Yerde, Çalışma Süresi 1 Yılı Aşmaması Durumunda Önceki İş Yerinden İşe Giriş Belgesi Talep Edilmelidir.)
  • Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı
  • Orijinal Faaliyet Belgesi (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası (Son Dönem)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • İmza Sirküleri Kopyası (Süresi Geçmemiş)
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • Maaş Bordrosu (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri ( Var İse)
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri ( Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi ( T.C Kimlik Numarası Yazılı)
  • Gidiş-Dönüş Uçak Rezervasyonu ve Otel Rezervasyonu
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi ( Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren)
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve Eski (Schengen) Vizelerinizin Fotokopisi
ÇALIŞANLAR için VİZE DİLEKÇE VE BAŞVURU FORMLARI
Vize Dilekçe Örnekleri Aşağıdaki Gibidir.
Gerekli olan vize başvuru formlarını indirerek bizimle 444 7 609 numaradan  iletişime geçiniz.
ÇALIŞANLAR için TİCARİ BELGELER  ÇALIŞANLAR için TURİSTİK BELGELER
   Ticari Vize Genel Başvuru Evrakları    Turistik Vize Genel Başvuru Evrakları
   Ticari Vize Başvuru Dilekçesi      Resmi Başvuru Formu Örneği
    Resmi Başvuru Formu Örneği  
Vize Başvurusunda Bulunacakların Sayfamızda bulunan Vize Rejim Tablosuna dikkat etmeleri önemle rica olunur.
    Pasaport Geçerlilik Sürelerinin Seyahat Bitiminden Sonra 6 ay olmalıdır.E-Pasaport sitesinden bilgi alabilirsiniz.

EMEKLİLER için ; 

  • Pasaport
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve Eski (Schengen) Vizelerinizin Fotokopisi
  • Vize Başvuru Formu ve Taahhütname
  • Finlandiya BÜyükelçiliğine Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe​
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • Emekli Maaşını Aldığı İlgili Banka Cüzdanı ve Banka Kartı Fotokopisi ( Maaş Miktarı Net Olarak Görülecek Şekilde Düzenlenmiş Belge)
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri ( Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri ( Var İse)
  • Gidiş-Dönüş Uçak Rezervasyonu ve Otel Rezervasyonu
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi ( Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T.C Kimlik Numarası Yazılı)
EMEKLİLER için VİZE DİLEKÇE VE BAŞVURU FORMLARI
Vize Dilekçe Örnekleri Aşağıdaki Gibidir.
Gerekli olan vize başvuru formlarını indirerek bizimle 444 7 609 numaradan  iletişime geçiniz.
EMEKLİLER için TİCARİ BELGELER  EMEKLİLER için TURİSTİK BELGELER
   Ticari Vize Genel Başvuru Evrakları    Turistik Vize Genel Başvuru Evrakları
   Ticari Vize Başvuru Dilekçesi      Resmi Başvuru Formu Örneği
    Resmi Başvuru Formu Örneği  
Vize Başvurusunda Bulunacakların Sayfamızda bulunan Vize Rejim Tablosuna dikkat etmeleri önemle rica olunur.
    Pasaport Geçerlilik Sürelerinin Seyahat Bitiminden Sonra 6 ay olmalıdır.E-Pasaport sitesinden bilgi alabilirsiniz.

ÖĞRENCİLER için ; 

  • Pasaport
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve Eski (Schengen) Vizelerinizin Fotokopisi
  • Vize Başvuru Formu ve Taahhütname
  • Finlandiya Büyükelçiliğine Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe​
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • Öğrenci Belgesi ( Yeni Tarihli)
  • Masrafları Karşılayan Kişiye Ait Finansal ve Mesleki Belgeler
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri ( Var İse Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri ( Var İse)
  • Gidiş-Dönüş Uçak Rezervasyonu ve Otel Rezervasyonu
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi ( Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T.C Kimlik Numarası Yazılı)
ÖĞRENCİLER için VİZE DİLEKÇE VE BAŞVURU FORMLARI
Vize Dilekçe Örnekleri Aşağıdaki Gibidir.
Gerekli olan vize başvuru formlarını indirerek bizimle 444 7 609 numaradan  iletişime geçiniz.
 ÖĞRENCİLER için TURİSTİK BELGELER
   Turistik Vize Genel Başvuru Evrakları
    Resmi Başvuru Formu Örneği
Vize Başvurusunda Bulunacakların Sayfamızda bulunan Vize Rejim Tablosuna dikkat etmeleri önemle rica olunur.
    Pasaport Geçerlilik Sürelerinin Seyahat Bitiminden Sonra 6 ay olmalıdır.E-Pasaport sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Online Form

Print Friendly, PDF & Email