Email this to someone Share on Facebook Tweet about this on Twitter Print this page

444 7 609
Gür Tour Travel
Cumhuriyet Cad. Seyran Apt. 157/5 Şişli/Istanbul

ÇİN VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR :   

ÖNEMLİ :  ÇİN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU DUYURUSU  4 Aralık 2017 Tarihinden İtibaren Çin Vize Başvuruları Randevu Sistemi İle Biometrik Veri Alımı (Parmak İzi Alımına) Başlamıştır. Başvuru işlemleri ve Randevu Alımları Şirketimiz Tarafından Yapılmaktadır.

 

 Belediye onaylı davetiye (fotokopi) temin edilmesi durumunda Çin vizesi için standart olarak istenilen evraklar :

  • Pasaport ( tur dönüş tarihi itibariyle en az 6 Ay geçerli, en az 2 vize sayfası boş olmalı )  Eski tip (lacivert) pasaportlara vize verilmemektedir. Pasaportta daha önce hiçbir Ülkenin gümrük kaşesi veya vizesi yok ise vize işlem süresi uzamaktadır. Bunun önüne geçebilmek için, içinde Ülke giriş kaşesi veya vizesi olan önceki eski pasaportunuzun aslını da mutlaka ibraz etmeniz gerekmektedir.
  • Çin Belediyesinden alınmış olan davetiyenin aslı veya net taraması (Munferit Çin Vize Davetiye Örnegi Ekteki )
  • Nufus Cüzdanı Fotokopisi ( önlü, arkalı, mümkün ise renkli, değil ise çok net siyah beyaz )
  • 2 adet vesikalık resim ( 3.5 x 4.8 GÖZLÜKSÜZ, ARKA ZEMİN BEYAZ KIYAFET KOYU RENK OLACAK ŞEKİLDE)
  • Bilgi formu 

 

Normal şirket davetiyesi (fotokopi) temin edilmesi durumunda yukarıdaki evraklar dışında aşağıdaki evraklar da sunulmalıdır :

  • Pasaport ( tur dönüş tarihi itibariyle en az 6 Ay geçerli, en az 2 vize sayfası boş olmalı )  Eski tip (lacivert) pasaportlara vize verilmemektedir. Pasaportta daha önce hiçbir Ülkenin gümrük kaşesi veya vizesi yok ise vize işlem süresi uzamaktadır. Bunun önüne geçebilmek için, içinde Ülke giriş kaşesi veya vizesi olan önceki eski pasaportunuzun aslını da mutlaka ibraz etmeniz gerekmektedir.
  • Çin Şirketinden alınmış olan davetiyenin aslı veya net taraması.
  • Davet eden firmanın faaliyet belgesi fotokopisi ve faaliyet belgesi üzerinde belirtilen kanuni temsilcisinin kimlik fotokopisi ( önlü, arkalı olmalıdır ) 
  • Nufus Cüzdanı Fotokopisi ( önlü, arkalı, mümkün ise renkli, değil ise çok net siyah beyaz )
  • 2 adet vesikalık resim ( 3.5 x 4.8 GÖZLÜKSÜZ, ARKA ZEMİN BEYAZ KIYAFET KOYU RENK OLACAK ŞEKİLDE)
  • Faaliyet Belgesi son 6 ay içinde Ticaret Odası, Sanayi Odası, Esnaf Odası vs. Odalar’dan alınan faaliyet belgesi Aslı ( son 6 aya, ıslak imzalı ve kaşeli  ait olmalıdır )
  • Vergi Levhası fotokopisi ( 2016 onaylı olanı )
  • Şirket antetli kağıdı üzerine basılmış kaşe imzalı dilekçe aslı Dilekçe örneği ektedir. ( İçindeki bütün boş bölümleri- tarih, adı soyadı, pasaport no, görev, cep telefonu ve aylık net gelir- mutlaka bilgisayarda doldurunuz.)    
  • E-Devlet üzerinden Sabıka Kaydı kopyası ( “sabıka kaydı yoktur” ibaresi altında “arşiv kaydı yoktur” ibaresi de yazmalı )
  • E-Devlet üzerinden SGK Hizmet dökümü ( çalışan için 4A veya işveren için 4B-barkodlu olması gerek )
  • E- Devlet üzerinde Tam Vukuatlı nüfus kayıt örneği.
  • E- Devlet üzerinden İkametgah belgesi.
  • Şirket imza sirküleri kopyası
  • Pasaport  sahibine ait bilgi formu doldurulmalıdır. ( Aşağıdaki ektedir )
  • Çin ile ticaret yaptığına dair 10.000 USD üzerinde fatura fotokopisi veya dekont fotokopisi veya ticari sözleşmesi fotokopisi
  • En az 5.000 USD bakiyesi bulunan pasaport sahibine ya da çalıştığı şirkete ait güncel son 30 günlük banka hesap dökümü

 

ÖNEMLİ NOT: Daha önce hassas ülkelere giriş yaptıysanız,( Suriye,İran,Irak,Afganistan,Pakistan ) ilave olarak Çin İstanbul Başkonsolosluğu’na hitaben o ülkeye giriş sebebini açıklayan İngilizce şirket dilekçesi ve kanıtlayabilecek iş kontratı ve fatura gibi ticari evraklar temin edilmelidir.

 

 Belediye onaylı davetiye (fotokopi) temin edilmesi durumunda Çin vizesi için standart olarak istenilen evraklar :

  • Pasaport ( tur dönüş tarihi itibariyle en az 6 Ay geçerli, en az 2 vize sayfası boş olmalı )  Eski tip (lacivert) pasaportlara vize verilmemektedir. Pasaportta daha önce hiçbir Ülkenin gümrük kaşesi veya vizesi yok ise vize işlem süresi uzamaktadır. Bunun önüne geçebilmek için, içinde Ülke giriş kaşesi veya vizesi olan önceki eski pasaportunuzun aslını da mutlaka ibraz etmeniz gerekmektedir.
  • Çin Belediyesinden alınmış olan davetiyenin aslı veya net taraması (Munferit Çin Vize Davetiye Örnegi Ekteki )
  • Nufus Cüzdanı Fotokopisi ( önlü, arkalı, mümkün ise renkli, değil ise çok net siyah beyaz )
  • 2 adet vesikalık resim ( 3.5 x 4.8 GÖZLÜKSÜZ, ARKA ZEMİN BEYAZ KIYAFET KOYU RENK OLACAK ŞEKİLDE)
  • Bilgi formu 

 

Normal şirket davetiyesi (fotokopi) temin edilmesi durumunda yukarıdaki evraklar dışında aşağıdaki evraklar da sunulmalıdır :

  • Pasaport ( tur dönüş tarihi itibariyle en az 6 Ay geçerli, en az 2 vize sayfası boş olmalı )  Eski tip (lacivert) pasaportlara vize verilmemektedir. Pasaportta daha önce hiçbir Ülkenin gümrük kaşesi veya vizesi yok ise vize işlem süresi uzamaktadır. Bunun önüne geçebilmek için, içinde Ülke giriş kaşesi veya vizesi olan önceki eski pasaportunuzun aslını da mutlaka ibraz etmeniz gerekmektedir.
  • Çin Şirketinden alınmış olan davetiyenin aslı veya net taraması.
  • Davet eden firmanın faaliyet belgesi fotokopisi ve faaliyet belgesi üzerinde belirtilen kanuni temsilcisinin kimlik fotokopisi ( önlü, arkalı olmalıdır ) 
  • Nufus Cüzdanı Fotokopisi ( önlü, arkalı, mümkün ise renkli, değil ise çok net siyah beyaz )
  • 2 adet vesikalık resim ( 3.5 x 4.8 GÖZLÜKSÜZ, ARKA ZEMİN BEYAZ KIYAFET KOYU RENK OLACAK ŞEKİLDE)
  • Faaliyet Belgesi son 6 ay içinde Ticaret Odası, Sanayi Odası, Esnaf Odası vs. Odalar’dan alınan faaliyet belgesi Aslı ( son 6 aya, ıslak imzalı ve kaşeli  ait olmalıdır )
  • Vergi Levhası fotokopisi ( 2017 onaylı olanı )
  • Şirket antetli kağıdı üzerine basılmış kaşe imzalı dilekçe aslı Dilekçe örneği ektedir. ( İçindeki bütün boş bölümleri- tarih, adı soyadı, pasaport no, görev, cep telefonu ve aylık net gelir- mutlaka bilgisayarda doldurunuz.)    
  • E-Devlet üzerinden Sabıka Kaydı kopyası ( “sabıka kaydı yoktur” ibaresi altında “arşiv kaydı yoktur” ibaresi de yazmalı )
  • E-Devlet üzerinden SGK Hizmet dökümü ( çalışan için 4A veya işveren için 4B-barkodlu olması gerek )
  • E- Devlet üzerinde Tam Vukuatlı nüfus kayıt örneği.
  • E- Devlet üzerinden İkametgah belgesi.
  • Şirket imza sirküleri kopyası
  • Pasaport  sahibine ait bilgi formu doldurulmalıdır. ( Aşağıdaki ektedir )
  • Çin ile ticaret yaptığına dair 10.000 USD üzerinde fatura fotokopisi veya dekont fotokopisi veya ticari sözleşmesi fotokopisi
  • En az 5.000 USD bakiyesi bulunan pasaport sahibine ya da çalıştığı şirkete ait güncel son 30 günlük banka hesap dökümü

 

   

ÖNEMLİ NOT: Daha önce hassas ülkelere giriş yaptıysanız,( Suriye,İran,Irak,Afganistan,Pakistan ) ilave olarak Çin İstanbul Başkonsolosluğu’na hitaben o ülkeye giriş sebebini açıklayan İngilizce şirket dilekçesi ve kanıtlayabilecek iş kontratı ve fatura gibi ticari evraklar temin edilmelidir.

 

İŞVERENLER için VİZE DİLEKÇE VE BAŞVURU FORMLARI
Vize Dilekçe Örnekleri Aşağıdaki Gibidir.
Gerekli olan vize başvuru formlarını indirerek bizimle 444 7 609 numaradan  iletişime geçiniz.
 İŞVEREN için MÜNFERİT VİZE EVRAKLARI  İŞVEREN için GRUP VİZESİ EVRAKLARI
    Münferit Vize Genel Başvuru Evrakları     Grup Vizesi Genel Başvuru Evrakları
    Şirket Dilekçe Örneği     Şirket Dilekçe Örneği
    Bilgi Formu      Bilgi Formu 
    Münferit Çin Vize Davetiye Örneği ve Çinli Şirket
Vize Başvurusunda Bulunacakların Sayfamızda bulunan Vize Rejim Tablosuna dikkat etmeleri önemle rica olunur.
    Pasaport Geçerlilik Sürelerinin Seyahat Bitiminden Sonra 6 ay olmalıdır.E-Pasaport sitesinden bilgi alabilirsiniz.

           ​​​​​ Belediye onaylı davetiye (fotokopi) temin edilmesi durumunda Çin vizesi için standart olarak istenilen evraklar ;

  • Pasaport ( tur dönüş tarihi itibariyle en az 6 Ay geçerli, en az 2 vize sayfası boş olmalı )  Eski tip (lacivert) pasaportlara vize verilmemektedir. Pasaportta daha önce hiçbir Ülkenin gümrük kaşesi veya vizesi yok ise vize işlem süresi uzamaktadır. Bunun önüne geçebilmek için, içinde Ülke giriş kaşesi veya vizesi olan önceki eski pasaportunuzun aslını da mutlaka ibraz etmeniz gerekmektedir.
  • Çin Belediyesinden alınmış olan davetiyenin aslı veya net taraması (Munferit Çin Vize Davetiye Örnegi Ekteki )
  • Nufus Cüzdanı Fotokopisi ( önlü, arkalı, mümkün ise renkli, değil ise çok net siyah beyaz )
  • 2 adet vesikalık resim ( 3.5 x 4.8 GÖZLÜKSÜZ, ARKA ZEMİN BEYAZ KIYAFET KOYU RENK OLACAK ŞEKİLDE)
  • Bilgi formu 

 

  • Normal şirket davetiyesi (fotokopi) temin edilmesi durumunda yukarıdaki evraklar dışında aşağıdaki evraklar da sunulmalıdır :

  • Pasaport ( tur dönüş tarihi itibariyle en az 6 Ay geçerli, en az 2 vize sayfası boş olmalı )  Eski tip (lacivert) pasaportlara vize verilmemektedir. Pasaportta daha önce hiçbir Ülkenin gümrük kaşesi veya vizesi yok ise vize işlem süresi uzamaktadır. Bunun önüne geçebilmek için, içinde Ülke giriş kaşesi veya vizesi olan önceki eski pasaportunuzun aslını da mutlaka ibraz etmeniz gerekmektedir.
  • Çin Şirketinden alınmış olan davetiyenin aslı veya net taraması.
  • Davet eden firmanın faaliyet belgesi fotokopisi ve faaliyet belgesi üzerinde belirtilen kanuni temsilcisinin kimlik fotokopisi ( önlü, arkalı olmalıdır ) 
  • Nufus Cüzdanı Fotokopisi ( önlü, arkalı, mümkün ise renkli, değil ise çok net siyah beyaz )
  • 2 adet vesikalık resim ( 3.5 x 4.8 GÖZLÜKSÜZ, ARKA ZEMİN BEYAZ KIYAFET KOYU RENK OLACAK ŞEKİLDE)
  • Faaliyet Belgesi son 6 ay içinde Ticaret Odası, Sanayi Odası, Esnaf Odası vs. Odalar’dan alınan faaliyet belgesi Aslı ( son 6 aya, ıslak imzalı ve kaşeli  ait olmalıdır )
  • Vergi Levhası fotokopisi ( 2017 onaylı olanı )
  • Şirket antetli kağıdı üzerine basılmış kaşe imzalı dilekçe aslı Dilekçe örneği ektedir. ( İçindeki bütün boş bölümleri- tarih, adı soyadı, pasaport no, görev, cep telefonu ve aylık net gelir- mutlaka bilgisayarda doldurunuz.)    
  • E-Devlet üzerinden Sabıka Kaydı kopyası ( “sabıka kaydı yoktur” ibaresi altında “arşiv kaydı yoktur” ibaresi de yazmalı )
  • E-Devlet üzerinden SGK Hizmet dökümü ( çalışan için 4A veya işveren için 4B-barkodlu olması gerek )
  • E- Devlet üzerinde Tam Vukuatlı nüfus kayıt örneği.
  • E- Devlet üzerinden İkametgah belgesi.
  • Şirket imza sirküleri kopyası
  • Çalışan ise SSK İşe Giriş Bildirgesi üzerine şirket tarafından “aslı gibidir” ibaresi ile kaşeli ve imzalı kopyası
  • Pasaport  sahibine ait bilgi formu doldurulmalıdır. ( Aşağıdaki ektedir )
  • Çin ile ticaret yaptığına dair 10.000 USD üzerinde fatura fotokopisi veya dekont fotokopisi veya ticari sözleşmesi fotokopisi
  • En az 5.000 USD bakiyesi bulunan pasaport sahibine ya da çalıştığı şirkete ait güncel son 30 günlük banka hesap dökümü

 

  ÖNEMLİ NOT: Daha önce hassas ülkelere giriş yaptıysanız,( Suriye,İran,Irak,Afganistan,Pakistan ) ilave olarak Çin İstanbul Başkonsolosluğu’na hitaben o ülkeye giriş sebebini açıklayan İngilizce şirket dilekçesi ve kanıtlayabilecek iş kontratı ve fatura gibi ticari evraklar temin edilmelidir.

 

ÇALIŞANLAR için VİZE DİLEKÇE VE BAŞVURU FORMLARI
Vize Dilekçe Örnekleri Aşağıdaki Gibidir.
Gerekli olan vize başvuru formlarını indirerek bizimle 444 7 609 numaradan  iletişime geçiniz.
 ÇALIŞAN için MÜNFERİT VİZE EVRAKLARI   ÇALIŞAN için GRUP VİZESİ EVRAKLARI
    Münferit Vize Genel Başvuru Evrakları     Grup Vizesi Genel Başvuru Evrakları
    Şirket Dilekçe Örneği     Şirket Dilekçe Örneği
    Bilgi Formu      Bilgi Formu 
    Münferit Çin Vize Davetiye Örneği ve Çinli Şirket  
Vize Başvurusunda Bulunacakların Sayfamızda bulunan Vize Rejim Tablosuna dikkat etmeleri önemle rica olunur.
    Pasaport Geçerlilik Sürelerinin Seyahat Bitiminden Sonra 6 ay olmalıdır.E-Pasaport sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Online Form

Print Friendly, PDF & Email